בשנים האחרונות נפתחות פיצריות חדשות רבות הן בשכונות והן כרשתות, מה שמדגיש את העובדה כי מדובר על המאכל הפופולרי והאהוב ביותר בעולם.
יחד עם זאת, למרות שמדובר על מאכל עממי, פשוט ובסיסי מדובר גם על עסק כלכלי לכל דבר שיש להתכונן היטב לפתיחתו ולנהלו בצורה חכמה ומבוקרת.
פיצרייה מצליחה ומשגשגת לא מתבססת רק על מציאת נוסחה מנצחת של בצק רוטב וגבינה – יש גם היבטים נוספים מאחורי הקלעים שחשובים לא פחות, כמו בניית תפריט מותאם, בחירת המיקום המתאים, גיוס כוח אדם מקצועי, חומרי גלם איכותיים וציוד מקצועי מתאים.
הכתובת המושלמת למתן שירותים לפיצריות
לבעלי החברה ניסיון רב בכל הקשור להכנת פיצות ולניהול פיצריות, ומעניקים שירותי יעוץ והכוונה לפיצריות החושפים בפני בעלי העסק צדדים שאולי לא היו מודעים להם במהלך המירוץ היומיומי ומביאים פתרונות יצירתיים וחדשניים המקלים על התפעול השוטף של העסק.
רוצים לקבל ייעוץ בחינם? פנו אלינו עוד היום
ייעוץ לפתיחת פיצרייה
תחום המזון המהיר בישראל תובעני ותחרותי ועסקים נפתחים ונסגרים בקצב מסחרר. על פי נתוני הלמ"ס רק 3 מכל 10 פיצריות שנפתחות שורדות את השנה הראשונה! נתון זה מצביע באופן ישיר על היעדר הכוונה או ידע בתחום המסעדנות בקרב המסעדנים החדשים.
חברת הכל לפיצה ובעליה מעמידים לרשותכם ידע נרחב וניסיון עשיר בתחום הפיצריות בכל הקישור לבנייה ניהול והקמה, וילוו אתכם בכל שלבי הקמת העסק על מנת לתת לכם את הכלים הנכונים החשובים והקריטיים בתחום,כמו:בניית תפריט,תמחור(פודקוסט) עיצוב המקום, שיווק, פרסום, ועוד.
ייעוץ לפתיחת פיצרייה הינו שלב קריטי ליזמים צעירים שלא לקחו בחשבון בגלל חוסר ניסיון או ידע פרמטרים מסוימים העלולים להוות תנאי הכרחי להצלחתם.
אל תהססו! קבעו עוד היום פגישת הכוונה ראשונית בחינם
הכל לפיצה "ONE STOP SHOP" לפיצריות – כל מה שאת/ה צריך לעסק שלך במקום אחד